На повечето хора може и да не им се вярва,

...
На повечето хора може и да не им се вярва,
Коментари Харесай

Как реагира Дженифър Анистън на новия най-секси мъж

На множеството хора може и да не им се има вяра, само че е реалност, че Пол Ръд беше разгласен за най-сексапилен мъж за 2021 година от списание People в годишната им ранглиста Sexiest Man Alive.
 Пол Ръд, Sexiest Man Alive и оценката на списание People за най-секси мъж за 2021 година, което артистът получи
Ето кой е най-сексапилният мъж на годината

Отново артист

Е, персонално за нас той е много по-логичен избор от някои от предходните победилите, само че пък е реалност, че не е от хората, които се славят като мечтани мъже в Холивуд и промишлеността като цяло.

Наградата на Ръд е изненадала освен него, само че и брачната половинка му. Изненадала е до известна степен и Дженифър Анистън . На стори в профила си в Instagram актрисата разгласява фотография от корицата на списанието, на която е сътрудника ѝ, и написа, че се радва доста.
 Снимка 553268

Леко иронично добавя, че всички постоянно са знаели това, само че Пол Ръд към този момент публично е най-секси мъжът на годината съгласно People. В друго стори Анистън показа фотография от кино лентата " Обект на предпочитание " (1998 г.), в който двамата си партнират.
 Джейк Джиленхол, Дженифър Анистън и за какво любовните подиуми с двамата са били мъчение
Джейк Джиленхол: любовните подиуми с Анистън бяха мъчение

Не че не я е харесвал, дори в противен случай

А към нея написа, че Ръд не дава признаци на остаряване, което е необичайно, само че все пак всички го обичат. Освен в този филм, Дженифър Анистън и Пол Ръд си партнираха и в " Мир, обич и още нещо " (2012 г.). А също по този начин и в последните два сезона на " Приятели ", напомнят от People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР