На поставянето на въпроса за бедността от страна на БСП

...
На поставянето на въпроса за бедността от страна на БСП
Коментари Харесай

Бойко Борисов Със Съдбовни Думи За Бъдещето На България!

На слагането на въпроса за бедността от страна на Българска социалистическа партия и президента министър председателят отговори с въпроси: коя партия подписа за " Белене " и стот два реактора за изхарчени 3 млрд.; коя партия върза електромерите на хората с Топлоелектрическа централа 1 и Топлоелектрическа централа 3 - Българска социалистическа партия (има поради " Марица-Изток " ); в кой мандат падна КТБ и това струваше 3.7 милиарда лв.. Ако разпределим на хората тези 7 милиарда - какво ще излезе, попита министър председателят.

Как няма да сме най-бедната страна - натърти Борисов.

Две години с гневни офанзиви отвред Българска социалистическа партия не могат да ни стигнат. Един път президентът не сподели една хубава дума за нас, всеки ден ни атакува. Как пък не откриха за едно нещо да ни похвалят, разяснява министър председателят.

За " Визия за България " - програмата на Българска социалистическа партия, Борисов сподели, че е " една нелепост " и посочи, че Корнелия Нинова я е показала на президента, който я бил харесал.

По думите на Борисов партията страна (за която Румен Радев приказва в свое изявление) е тази на президента. Българска социалистическа партия я има от десетилетия, конгресите й не ги броя - 45, 46. Така че партията страна е неговата партия, която го издигна за президент. Каква партия страна е ГЕРБ, която е единствено на 10 година, посочи министър председателят.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР