На последното заседание на Политическия борд на ПП Волт“, провел

...
На последното заседание на Политическия борд на ПП Волт“, провел
Коментари Харесай

Партия „Волт“ няма да участва на предстоящите избори, но ще подкрепи кандидати на ПП

На последното съвещание на Политическия ръб на Политическа партия „ Волт “, провел се този уикенд, беше взето решение да не записваме листи и по този метод да не участваме в предварителните парламентарни избори на 27 октомври 2024 година, оповестиха от пресцентъра на партията.

Ето и цялата позиция на групировката:

„ Волт “ е виновна политическа партия, която знае по кое време би трябвало да направи крачка обратно в името на правилата и полезностите, които сме заявявали и отстоявали. Добрият образец и делата за сметка на думите са необичайност в българската политика.

Обединението и съответните дейности против „ превзетата страна “ са въпрос на съзнание, а не на съдружно съглашение, избираеми места и дотация. Разпиляването на гласове в тази съответна обстановка работи само и единствено за Статуквото – ние отхвърляме да участваме в техния сюжет!

Политическият ръб на Политическа партия „ Волт “ предлага на своите членове и симпатизанти да поддържат преференциално претенденти на „ Продължаваме Промяната “.

Политическа партия „ Волт “ благодари на всички водачи на листи, претенденти за народни представители и доброволци, които бяха подготвени да вземат участие интензивно в идната акция. Вашите мотивация и поддръжка са основни за нас, приключва позицията на партията.

https://novini.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР