На последните парламентарни избори той бе сред експертите, на които

...
На последните парламентарни избори той бе сред експертите, на които
Коментари Харесай

Стратегът на ИТН в Бургас заряpа партията и май отиде при ДБ

На последните парламентарни избори той бе измежду специалистите, на които хората на Слави Трифонов разчитаха най-вече на локално равнище

Едно от знаковите лица на " ИТН " за област Бургас -, за който се знае, че е захласнат по дайвинга и подводния лов на риба, май ще забие досегашната си партия на харпуна , с цел да пристане на нова политическа сила - " Демократична България ".

Вчера изненадващо той бе забелязан от публицисти пред предизборната шатра на Демократична България на площад " Тройката " (). Гюлев изчака търпеливо, с цел да свърши формалната част и по-късно изиска среща с лидера

Не си личеше двамата да се познават отпреди, по-скоро запознаството им стана факт в неделя, пред погледа на публицистите, пристигнали да отразят събитието. Гюлев и Ивайло Мирчев разговаряха известно време, след което си размениха телефоните. 

Необичайната му поява породи много подозрения, тъй като 42-годишният бургазлия бе един от специалистите, на които хората на Слави Трифонов разчитаха най-вече на локално равнище. Той бе освен имиджмейкър на акцията на Има Такъв Народ в Бургаска област, само че и политическият пълководец, чието мнение се ценеше доста. 

На последният избор той бе на 5-то място в листата на Има Такъв Народ за 2 МИР Бургас, само че на тези избори въобще не попадна измежду кандидат-депутатите, което породи доста клюки. Флагман.бг не съумя да откри удостоверение на информацията за вероятно овакантяване или изключване на Гюлев от редиците на Има Такъв Народ, само че е реалност, че той няма да работи за тяхната акция. Дали ще оказва помощ на " Демократична България " следва да разберем напълно скоро.
 Гюлев (в средата) бе считан за политически пълководец на Има Такъв Народ в Бургаска област
 


 Добромир Гюлев дружно с претенденти за народни представители от Има Такъв Народ за последните избори на 14 ноември м. г.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР