На последните избори през 2022 всъщност обединени ПП и ДБ

...
На последните избори през 2022 всъщност обединени ПП и ДБ
Коментари Харесай

Кирил Петков: Никой не може да „изпари“ нас и нашите близо милион избиратели

На последните избори през 2022 в действителност обединени Политическа партия и Демократична България събраха едвам 506 099 гласа
„ Нереалистична фантазия е ръководството без ГЕРБ на този стадий “, разгласи на конференцията на „ Да, България “ Кирил Петков. Той разгласи, че е разговарял с кметове на ГЕРБ и те са декларирали, че са удовлетворени от бюджета на министъра на финансите в оставка Асен Василев.

„ Някои кметове споделиха, че по никакъв метод не желаят да се връщат към остарялата система, тъй като тя означаваше ние да си лежим на опашката, да вършим благи очи, да се молим и да се надяваме, че ще бъдем дребното избраници, които ще получат пари от бюджета “, съобщи Петков.

Той разгласи, че с Демократична България имат  задачата тези така наречен непрекъснати властови системи за пръв път да стартират да ги демократизират.

„ Не ние да ги превземем, а да ги създадем институции. Ако дружно последователно вършим „ пукнатини “ в тази система и уверим останалите общности, че това е вярно, ще е добре за всички. За да може другите общности да ни слушат, би трябвало да схванат за какво с нашата общественост ще им е по-добре “, изясни Петков, съгласно който с „ Демократична България “ би трябвало да си слагат реалистични задания, тъй като, както никой не може да „ изпари “ тях и близо милион техни гласоподаватели, по този начин и те не могат да „ изпарят “ другите общности у нас.

„ И към този момент нямам фантазията, че ще се случи като в шаха - с три хода шах и мат “, призна един от водачите на „ смяната “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР