На портата на Къщата на ужасите се вижда окачен некролог.

...
На портата на Къщата на ужасите се вижда окачен некролог.
Коментари Харесай

Какво щеше да се случи с Кети Кюхова на 22 януари тази година, ако не бе брутално убита?


На портата на Къщата на ужасите се вижда окачен некролог. На черния лист написа за гибелта на Неделчо Юнаков и сина му Георги, който обаче провокира голямо недоволство в мрежата. Нещо забавно обаче се е случило на фейсбук профила на убитата Кети Кюхова. От мненията в страницата й излиза наяве, че на 22 януари тя е имала рожден ден. Няма кой да изтрие профилите на убитите от Нови Искър, защото със гибелта им бяха заличени две семейства.

Това от своя страна докара до много конфузни обстановки, защото в профила на Кети нейни фейсбук другари от чужбина й честитят рождения ден. Така да вземем за пример под честитката на един хърватин другарка на Кети му изяснява, че тя е убита и няма какво да й честити. „ На този ден ти щеше да празнуваш своя рожден ден, само че ориста реши друго! Отиде си прекомерно рано от този живот, а най-голямата покруса е, че и най-скъпото нещо в живота ти, си отиде толкоз млада и по подобен нечовечен метод!

Дано всички, който се обичахте толкоз доста, сте дружно на едно по-добро място, където няма болежка, ненавист и горест! Винаги ще те помня и ще се апелирам за вас! Почивайте в мир! “, това е написала приятелката й Елена. „ Тя беше доста добър и ухилен човек! Почивай в мир дребна Кети и нека всички сте дружно и на оня свят и имам вяра, че, всички ще те помнят с положително и постоянно ще си в нашите мисли…! Каква беше тая орис за вас и за какво??? Почивайте в мир и ние постоянно ще те обичаме! “, споделя пък Вили.

Блиц
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР