На поредната агресия на пътя станаха свидетели днес шофьори на

...
На поредната агресия на пътя станаха свидетели днес шофьори на
Коментари Харесай

Шофьор с Порше засича на Околовръстното в София, излиза с метална тръба да се бие

На следващата експанзия на пътя станаха очевидци през днешния ден водачи на Околовръстното в София. Шофьор с Порше е карал рисково от лента в лента и е засичал другите коли в придвижването.

За безумното шофиране свидетелстват пострадали в обществената мрежа. В "Катастрофи в София " бе оповестено видео на нарушителя и по-конкретно на неговата експанзия и предпочитание да се саморазправя.

Шофьорът към този момент е открит и през днешния ден е извикан в КАТ София. Очаква се от VI РПУ да бъде глобен и за безчинство, научи Столица.bg.

Инцидентът е станал на Южната дъга в региона на Симеоновско. След като се изнася внезапно в лява лента засича друга кола. Шофьорът зад него набива спирачки и двете коли са на една багра разстояние. Този с Поршето излиза, по къси панталони, с железна тръба в ръка и потегля да се саморазправя с водача зад него.

Сигналът е подаден до Столична дирекция на вътрешните работи, на фейсбук профила на Столичната полиция, като в детайли е разказан случая. Шофьорът на Поршето действително основава препоставки и заплаха за злополука на пътя.

"В тази обстановка е трябвало незабавно да звъннат на тел. 112. По Околовръстното има екипи и биха могли да предпиремат ограничения. Сигнали се подават на имейла на Пътна полици-СДВР (Traffic Police).

Първо би трябвало да се откри притежателя на коли и второ кой го е управялвал. Ако има потърпевши хора и имат искания да пуснат тъжба в съответното районно ръководство ", предложиха от Столична дирекция на вътрешните работи.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР