На пореден скандал, свързан с Като две капки вода, се

...
На пореден скандал, свързан с Като две капки вода, се
Коментари Харесай

Скандал: Не разрешили призив за помощ на животните в Капките

На следващ скандал, обвързван с " Като две капки вода ", се развихри след снощния триумф на Владимир Зомбори. Шефове, сценаристи и пиари не разрешили да се излъчи в ефир апел за помощ на животните.

Той е насочен от Мартин Янчев, който е създател на " М&М - Помощ за животните - БГ ", поискал това обръщение да се насочи от една от участничките - Елена Атанасова.

" Изключително съм отчаян от управлението и пиарите на " Като две капки вода "... Свързахме се с тях с молба да благодарим обществено на Елена Атанасова, употребявайки техния ефир, за грижата и към бездомните животни!

Обясних им, че даже няма да загатвам организацията, която съставлявам!

Искахме да дадем добър образец и повече хора да стартират да оказват помощ на по-слабите, без значение дали е човек, или животинка!



За жал ни отхвърлиха изрично!

Вероятно за тях положителният образец не е приоритет, а нещо друго...

Уважаеми господин Халваджиян, не знам дали е стигнало до Вас и Вие не сте го разрешил, само че в случай че е по този начин, е грехота!

Парите не са най-важното в този живот!

Ако не знаете за самодейността ни и някой е взел сходно решение вместо Вас, просто назначете хора със сърца, а не такива, които работят единствено и само да вземат заплатата си.

Ако Вие сте повода за този безапелационен отвод, апелирам, кажете какъв брой коства минута във вашия ефир и да го създадем?

Все някак ще съберем с почитателите ни нужната сума! ", написа в профила си във Facebook Янчев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР