На поне три места във започна изграждането на полеви морги.

...
На поне три места във започна изграждането на полеви морги.
Коментари Харесай

Великобритания се готви за най-лошия сценарий с коронавируса, строи полеви морги

На най-малко три места във стартира построяването на полеви морги. В страната има опасения, че смъртните случаи от ковид ще стигнат до 2 000 на ден, написа.
Една от тях към този момент е подготвена в графство Съри, което е измежду най-засегнатите от епидемията. Това се постанова, защото съществуващите морги са цялостни, като повече от половината от умрелите са от COVID-19. Главният медицински контрольор на страната Крис Уити предизвести, че идващите седмици ще са най-опасните в историята на английското опазване на здравето и прикани хората да останат в домовете си.
 Мат Ханкок: Ваксината е методът да сложим завършек на пандемията Мат Ханкок: Ваксината е методът да сложим завършек на пандемията
„ Ваксината е единственият метод да сложим завършек на пандемията от COVID-19 ”. Това съобщи на постоянния си дневен брифинг от &bdq...
Последните модели за разпространяване на пандемията демонстрират, че един на всеки 50 души е пипнал Коронавирус, а в някои лондонски квартали даже един на всеки 15. Уити обаче предизвести, че Обединеното кралство е надалеч от постигане на стаден имунитет и по тази причина е доста значимо сега да се съблюдават наложените ограничавания и да се организира оптимално бързо акцията по имунизиране. Тя стартира в понеделник, като се употребяват игрища и огромни зали, с цел да бъдат обхванати 15 млн. души доникъде на февруари. Анонимни медицински лица обаче разкриха пред медиите, че е имало срив в интернет системата за вписване на извиканите за инжекция, което е довело до оставане на неизползвани дози и с цел да не ги изхвърлят, е трябвало да се обаждат на познати, в случай че желаят да ги получат.
Голяма капиталова компания предложи 5000 паунда подаяние на една от здравните служби, с цел да включи чиновниците й в лист на искащи да се имунизират с останали дози в края на деня, само че офертата й бе отхвърлена, защото на този стадий имунизациите са единствено за хора над 80 година и за медици на първа линия. Здравният министър Мат Ханкок разгласи, че задачата е да бъдат имунизирани всички над 50 година до есента. В момента английските лечебни заведения би трябвало да се оправят с към 30 хиляди инфектирани при 18 хиляди в най-тежките дни по време на първата вълна на епидемията през април. На някои места се наложи количеството О2, с което се подкрепя дишането на пациентите, да бъде понижено, защото са почнали компликации с доставянето му. В петък бяха регистрирани 1325 смъртни случаи от вируса на Острова, което е най-големият дневен брой от началото на епидемията. Общо над 81 хиляди са умряли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР