На полуолимпийският басейн в комплекс Аквахаус Термал и Бийч –

...
На полуолимпийският басейн в комплекс Аквахаус Термал и Бийч –
Коментари Харесай

Водни спасители мериха сили на турнир в Св. св. Константин и Елена

На полуолимпийският басейн в комплекс Аквахаус Термал и Бийч – к. к. Св. св. Константин и Елена се организира втори шампионат по водно избавяне.

Надпреварата се провежда от БЧК, Община Варна Дирекция " Спорт " и курортен комплекс Св. св. Константин и Елена и се организира за работещите спасители от плажовете и басейните в цялата страна.

Събитието с със спортен темперамент, като задачите са: да се разпространява водно-спасителната професия; да се прегледат, готовността и професионалните качества на водните спасители; обмяната на профилирана професионална информация и преобразяване на спортното мероприятие в традиция.

Дисциплините, в които се състезаваха са 100 метра свободен жанр с плавници, 50 метра добиване с манекен, а отборният старт бе в дисциплината 4 x 50 метра със избавителен буй.

Победител на 100 метра свободен жанр с плавници при мъжете е: Максим Михайлов, а при дамите Симона Георгиева. При 50 метра добиване на манекен победител е Дамян Любомиров, а от тим дами е Симона Георгиева. В отборната дисциплинираност 4 x 50 метра със избавителен буй финалисти са тим Златни пясъци.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР