На половин цена можем да се облечем с дрехи от

...
На половин цена можем да се облечем с дрехи от
Коментари Харесай

Този Великден ще е по-различен! Цените на дрехите ще паднат наполовина

На половин цена можем да се облечем с облекла от известни марки за Великден, сподели изследване на " Телеграф “.

Цените на панталони, блузи и елеци всеобщо са понижени стремително с 50%. С отстъпка се продават още книги и играчки. Някои магазини пуснаха и специфични промоции за лоялни клиенти.

Евтино

Ватирани елеци за по-хладни пролетни дни и вечери сега са понижени на половин цена. Предлагат се с дължина до ханша, както и доникъде на бедрото на цени 40-50 лв.. Предишната им цена пък е била 80-90 лв..

Цветовете, в които могат да се намерят, са черно, зелено, бежово и други нюанси. Също по този начин спортни фланелки от дишаща материя могат да се намерят за 10 лв. за брой. А необятните панталони с висока талия от памучна материя са по 25-30 лв..

В магазините, които оферират дрехи на по-ниски цени, има панталони по 15 лв., а дамските тениски стартират от 5,50 лв. за брой. Има в бяло, алено, кафяво и други цветове, както и с разнообразни щампи.

Удобните спортни екипи за домашно облекло за мъже са по 17 лв. за панталон, а горнището с цип е 25 лв.. Цветовете, измежду които може да се изберат, обаче са единствено сиво, тъмносиньо и черно. Дамски нощници вид дълга тениска с разнообразни щампи на известни храни и питиета пък костват 15 лв..

Детски

Детските облекла също се продават с огромни отстъпки. Бебешки суитшърт в доста нежни и настоящи цветове сега се продава единствено за 10 лв. за брой, а летните шапки с козирка в разнообразни цветове, подобаващи както за момчета, по този начин и за девойки, костват 5 лв. за брой. Някои магазини имат и специфични понижения за лоялни клиенти.

Така пижама, която преди е коствала 35 лева, в този момент може да се купи за 15 или 12 лева Недостатък на тези отстъпки е, че съвсем са изчерпани размерите. Друга промоция е да купите два продукта и да получите трети гратис, като без пари излиза най-евтиният от трите.

Магазините за домашни любимци пък са пуснали пролетно понижение на играчки за животни с 10% понижение. Така топче с пера за котка коства 4,20 лева вместо 4,40 лева Има понижения и на някои от лакомствата за любимците. Отстъпки има и в доста книжарници, където цените са с до 30 на 100 надолу.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР