На Полигона край Благоевград се събраха стотици рокери, любители на

...
На Полигона край Благоевград се събраха стотици рокери, любители на
Коментари Харесай

Кметът Методи Байкушев откри Мотосезон 2024 в Благоевград.

На Полигона край Благоевград се събраха стотици рокери, фенове на високите скорости и си пожелаха здраве и безаварийно шофиране.
„ Поздравявам Ви по случай откриването на мотосезон 2024. Вие сте общественост, която за 19 път организира това събитие, а за безчетен път прави положителни неща и взе участие в благотворителни дела. Пожелавам Ви все по този начин положителните каузи да са огромната Ви пристрастеност, а моторите да са единствено занимание. Нека огромното ни предопределение е да се грижим за нашата страна, за нашия Благоевград и за ближните.

Пожелавам Ви от сърце да сте здрави и да имате страховит сезон, без никакви повреди. На добър час! “, сподели кметът Методи Байкушев.
На събитието бе издигнат въпросът и за инфраструктурата, която е от огромно значение за сигурността на мотористите и на всички участници в придвижването на пътя. В тази връзка кметът съобщи, че скоро в Благоевград стартира огромната акция по запълване на дупки и главно поправяне на доста улици.

По традиция бе отслужен водосвет за здраве, директно след което мотористите направиха обиколка на главните булеварди на Благоевград.
По време на празничната стратегия публиката следи демонстрации на майсторско ръководство на мотори.
За деветнадесета поредна година уредниците молиха водачите да демонстрират приемливост на пътя и да пазят мотористите.
Организатор на събитието бе Николай Янчев, ръководител на мото-клуб „ Кралете на пътя " - Благоевград.

В. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР