На пленарното заседание в четвъртък депутатите ще обсъдят доклад на

...
На пленарното заседание в четвъртък депутатите ще обсъдят доклад на
Коментари Харесай

Антикорупционната комисия отчита в парламента какво е свършила през 2020 г.

На пленарното съвещание в четвъртък депутатите ще обсъдят отчет на Антикорупционната комисия за активността ѝ през 2020 година, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Точката е първа в дневния ред на Народното събрание, а от нея ще стане ясно по какъв начин е работила ръководената от Сотир Цацаров Комисия за и за лишаване на нелегално добитото имущество.
 Ваня Григорова: Изискване за работно място в България е притежаване на турски език, ето какво готви Народно събрание Ваня Григорова: Изискване за работно място в България е притежаване на турски език, ето какво готви Народно събрание
" Няма работна ръка! Тази седмица Народното събрание ще гласоподава всъщност отпадане на пазарния тест - задължението на работодателя да...
В рамките на съвещанието Народното събрание ще разиска и промени в Закона за енергийната успеваемост, където е залегнала нова дълготрайна национална тактика за подкрепяне обновяването на националния фонд от жилищни и нежилищни здания с небосвод на осъществяване 2050 година Стратегията планува ограничения за строителство на нови здания и трансформиране на съществуващи в такива с близо до нулево ползване на сила, възстановяване на енергийните характерности и поощряване въвеждането на интелигентни технологии в сградния бранш.
В Закона за здравното обезпечаване пък депутатите от ръководещото болшинство са предложили нови разпореждания, даващи опция на министъра на опазването на здравето, че специфична комисия, на това по какъв начин НЗОК изразходва бюджета си за медикаменти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР