На плавателния съд, наподобяващ амфибия от Втората световна война, са

...
На плавателния съд, наподобяващ амфибия от Втората световна война, са
Коментари Харесай

Трагедията Е Неописуема! 9-Членно Семейство Се Издави Толкова Нелепо! Вадят 17 Трупа От Водата! Първи Видео

На плавателния съд, наподобяващ амфибия от Втората международна война, са обитавали 31 пасажери, в това число деца. Внезапна стихия на езерото Тейбъл рок край град Брансън е провокирала талази, които преобърнали корабчето и то потънало.

Капитанът на плавателния съд, който се прекатурна, е споделил на пасажерите, че няма потребност да поставят избавителни жилетки, описа една от оживелите пред " Фокс нюз.

Тия Коулман, чиито деветима родственици са измежду 17-те починали, твърди, че преди да се развихри бурята, шкиперът споделил на туристите да не си дават труда са поставят избавителните жилетки, тъй като няма да им трябват.

" Но когато обстановката внезапно се промени и избавителните жилетки станаха нужни " беше прекомерно късно. Смятам, че доста хора щяха да бъдат избавени ", прибавя дамата.

По-рано Дъг Рейдър, шерифът на окръг Стоун, удостовери, че капитанът е измежду оживелите. Той също сподели, че на борда е имало избавителни жилетки, само че не е ясно дали 29-те пасажери са ги употребявали.

Кормчията на корабчето вид амфибия е измежду починалите, сподели кметът на близкия град Брансън.

През последните две десетилетия произшествия с такива плавателни съдове, които могат да се движат и по суша на колела, са предизвикали в Съединени американски щати гибелта на близо 40 индивида. Вчерашният случай е една от най-големите нещастия с туристи в страната от години насам.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР