На писта Универсиада-83 на Витоша вчера се проведоха 25-тите традиционни

...
На писта Универсиада-83 на Витоша вчера се проведоха 25-тите традиционни
Коментари Харесай

Марио Метиканов и Теодора Малчева спечелиха Купата на НСА Мемориал Георги Зографов

На писта " Универсиада-83 " на Витоша през вчерашния ден се организираха 25-тите обичайни надпревари по ски тичане за купа НСА " Мемориал Георги Зографов ".

Слънчевото време и чудесно квалифицирано трасе събраха над 70 участници от всички ски клубове по ски тичане в страната.

Организаторите Ски клуб при НСА, Българска федерация по ски, Витоша ски и АУС " Академик " направиха всичко по силите си с цел да се получи същински празник на именитата писта, позагубила блясъка си вследствие на безгрижие и занемареност от дълги години. Въпреки това състезателите демонстрираха максимума на опциите си и дадоха вяра по пътя на възобновление на родното ски тичане.

В отсъствието на националните състезатели, които се готвят в чужбина купите на " Мемориал Георги Зографов бяха извоювани от Марио Метиканов при мъжете и Теодора Малчева при дамите. Добро усещане оставиха и подрастващите състезатели посочили положителни резултати в юношеските категории.

Отлично проведените надпревари още веднъж сложиха въпроса за възобновяване на центъра за ски тичане на Витоша и вярата софиянци да практикуват тази здравословна ски дисциплинираност.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР