На пилотите от Формула 1 ще бъде наложена забрана да

...
На пилотите от Формула 1 ще бъде наложена забрана да
Коментари Харесай

Забраниха на пилотите във Формула 1 политически и религиозни изявления

На водачите от Формула 1 ще бъде наложена възбрана да вършат политически или религиозни изказвания без авансово координиране от идващия сезон, заяви ДПА.

Международният състезателен кодекс на Световната автомобилна федерация ФИА беше обновен с нова уговорка за нарушавания на разпоредбите. Пилотите към този момент ще са в нарушаване, в случай че вършат или демонстрират " политически, религиозни и персонални изказвания или мнения, изключително в нарушаване на общия принцип на индиферентност, насърчаван от ФИА според нейния правилник, в случай че не са утвърдени авансово документално от ФИА за интернационалните надпревари или за национални надпревари в границите на тяхната пълномощия ".
 Мерцедес притегли Шумахер
Мерцедес притегли Шумахер

Ще бъде авариен водач

Люис Хамилтън провокира дискусия на Гран при на Тоскана през 2020 година, когато носеше тениска с надпис " Арестувайте служителите на реда, които убиха Бреона Тейлър ", по отношение на чернокожа жена в Америка, която беше убита.

Вече прекратилият кариерата си Себастиан Фетел също употребява своите обществени платформи, с цел да разпространява дела, носейки тениска с Pride на Гран при на Унгария през 2021 година и протестирайки против добива на петрол в Канада през миналия сезон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР