На Петков му назначиха регент и Регентски съвет, които да

...
На Петков му назначиха регент и Регентски съвет, които да
Коментари Харесай

Оглеждайте се, ослушвайте се, отварйте си очите и мислете мъдро, защото изборите не са далеч!

На Петков му назначиха регент и Регентски съвет, които да управляват и координират държавните каузи в условия на рецесия (военна) покрай границите ни. Така се постъпва при политически недееспособни (непълнолетни) ръководещи.

А рецесията за България занапред следва. Санкциите ще си кажат тежката дума. Оставям настрани, че олиото стана 7 лв., хлябът в един миг може да удари 5, а мораториумът на цената на тока за битовите консуматори скоро ще бъде свален. Основният проблем е, че покупателната дарба на хората няма да се усъвършенства. Влошава се, тъй като инфлацията е жестока и се повишава.

А помните ли с какви обещания пристигнаха на власт? Растеж, нововъведения, вложения, нулева корупция, „България не е бедна, а доста се краде“… Сега, в случай че допуснем, че към този момент не се краде, 9 милиарда лв. през декември 2021 година къде отидоха? Дори при гласуването на Бюджета през 2022 година

Асен Василев съобщи самоуверено и гордо от парламентарната естрада, че българинът към този момент не е безпаричен.
Е, ще се оправдаят с войната в Украйна, ще упоменат ковида и… ще си отидат. Тях да не ги мислим – те са за малко, а и към този момент си уредиха живота за доста, доста години напред. Ние да му мислм, които оставаме тук. Ние би трябвало да вършим проект за бъдещето си и това на България.

Оглеждайте се, ослушвайте се, отварйте си очите и мислете умно, тъй като изборите не са надалеч!
Разбира се, това държавно управление има и позитивни страни, а една от тях е, че доста хора към този момент не живеят под стрес и напрежение от репресии – физически, институционални, стопански.

Стоян Тончев
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР