На пети септември Марс преминава от знака на Лъва в

...
На пети септември Марс преминава от знака на Лъва в
Коментари Харесай

Марс влиза в Дева, какво да правим

На пети септември Марс минава от знака на Лъва в този на Девата и ще продължи да се движи под него до двайсет и втори октомври.

Времето става по-подходящо за рутинна и прецизна работа, за превръщане внимание на детайлите и качеството на това, което вършиме, поучава Бистра във видео в канала ѝ Harmony within във Vbox7.

Жените от тези 4 зодии реализират всичко

Съвместимост за партньорство по слънчевите знаци

Какво е огнена Луна и какви са хората, които я имат

През интервала можете да разчитате на добър разбор и практично отношение към бизнес каузи, само че времето не е уместно за старт на прекомерно огромни и огромни планове.

Най- добре е да обърнете внимание на усъвършенстването си в това, с което се занимавате.

Можете да придобивате нови квалификации или просто да надградите уменията си посредством поредност, неизменност и постоянна процедура.

Периодът също по този начин е подобаващ за грижа за здравето, да вземем за пример посредством приемане на здравословен режим и построяването на потребни ежедневни привички.

И не на последно място, защото девата е знак на служенето - колкото повече се учим на такова отношение в това, което вършим, а точно на служене и полза за близките, толкоз по-реализирани във времето и задоволени ще бъдем.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР