На Пенелопе Крус й е трудно да отдели време за

...
На Пенелопе Крус й е трудно да отдели време за
Коментари Харесай

Пенелопе Крус държи да спи по 7 часа

На Пенелопе Крус й е мъчно да отдели време за себе си, защото тя е " доста грижовна персона по природа ". Звездата от " Карибски пирати " признава, че й е доста мъчно да откри време за себе си.

Тя сподели: „ По природа съм доста грижовна персона, би трябвало да не преставам да си подсещам, че нуждая се и от време за себе си.``

Едно нещо, на което Пенелопе държи да бъде обезпечено от децата й - Луна, която е на 6 и Лео на 9, както и от брачна половинка й Хавиер Бардем, то е да има най-малко 7 часа сън и признава, че това е едно от най-трудните неща, когато имаш деца.

Тя показа: „ Ако нямам най-малко 7 часа, това ми се отразява по-късно. Мога да изгубя фокуса, мога да стана раздразнителна. Това е едно от най-трудните неща, когато имаш деца - тъй като би трябвало да се будиш по-рано. Казвам си: „ Отивам на вечеря или си лягам? Ако изляза, по какъв начин ще се усещам на следващия ден? " Сънят постоянно печели. Предпочитам да дам приоритет на почивката, с цел да мога да бъда съсредоточена и мощна по-късно.``

Пенелопе „ в никакъв случай не е била фен " на опиатите или алкохола и излиза до късно след среднощ един път „ на две години ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР