На пазара постоянно се появяват нови криптовалути, които да грабнат

...
На пазара постоянно се появяват нови криптовалути, които да грабнат
Коментари Харесай

Битката на Bitcoin алтернативите – Bitcoin Minetrix срещу Bitcoin ETF?

На пазара непрекъснато се появяват нови криптовалути, които да сграбчен вниманието на вложителите. Bitcoin обаче продължава да бъде желан избор за институционалните вложители.

Но какво ще стане, в случай че имате бюджет до $2,000? Дали е най-хубавата инвестиция?

Bitcoin Minetrix и Bitcoin ETF се оказват желан избор на мнозина. Но през днешния ден ще ви покажем кой токен е по-добрият. Поне на този стадий.

Bitcoin Minetrix

Bitcoin Minetrix се показва като революционна платформа за заоблачен рандеман на Bitcoin, като вкарва концепцията “Stake-To-Mine ”. Става въпрос за способ, който разрешава на потребителите да вземат участие в добива на Bitcoin посредством залагане на техни токени, което е доста по-енергоспестяващо и налично от обичайния рандеман.

Този метод обезпечава децентрализация на майнинг процеса, като разпределя по-равномерно евентуалните облаги измежду участниците в мрежата и понижава риска от централизиран надзор. Bitcoin Minetrix се стреми да реши проблемите с измамите в региона на облачния рандеман, като предлага транспарантна и сигурна платформа, която дава на потребителите опция за действително и почтено присъединяване в добива на криптовалути.

Bitcoin ETF

Това е по-нова криптовалута от Bitcoin Minetrix. Bitcoin ETF се концентрира върху спот пазарите на Bitcoin, който ще се появят доста скоро на пазара. Тук приказваме по-скоро за умозрителен актив, който обаче може да набере доста бързо инерция освен поради името си, само че и поради концепциите, които ще показа.

Цената на този нов токен е по-ниска и по този начин можете да се сдобиете с повече токени. Освен това крипто стейкинг пулът предлага доста по-големи награди за ранните вложители. Подкрепата от дребните вложители се чака да получи нов отзив, а в случай че се осъществен упованията на някои анализатори, можем да забележим освен спот Bitcoin показател (което ще усили неведнъж ликвидността), само че и бърз скок в цената на $BTCETF.

Сравнение сред Bitcoin Minetrix и Bitcoin ETF

За да изберете своята последваща инвестиция, то ще би трябвало да се направи съответстващо съпоставяне сред двата токена, с цел да видите кой от тях е по-добър сега.

Bitcoin Minetrix Bitcoin ETF
Цена за закупуване $0.0115 $0.005
Стейкинг награди 160% 1,842%
Събрана сума досега $3.7 милиона $125 хиляди
Основна идея Облачен рандеман на Bitcoin Инерция след спотовите Bitcoin борсови показатели

Защо да купя Bitcoin Minetrix?

Ако желаете токен, който към този момент се разви значително и предлага въздържан приход от рандеман на Bitcoin, то Bitcoin Minetrix е по-добрият избор. Той към този момент има над $3.7 милиона събрани в своята предварителна продажба. Стейкинг премиите са високи (160%), само че плана има необикновено предложение за дълготрайните вложения.

Bitcoin Minetrix е добър актив, в случай че търсите “новия Bitcoin ”, който да задържите в продължение на най-малко няколко месеца, преди да вършиме продажби. Той предлага дълготрайни вероятности, каквито доста рядко се срещат на крипто пазара.

Toй ще е по-малко волатилен от Bitcoin ETF, което е добра вест, в случай че търсите токен, който прогресивно ще нараства.

Защо да купя Bitcoin ETF?

Bitcoin ETF може да няма дълготрайната идея на Bitcoin Minetrix, само че пък за сметка на това се цели в събития, които могат да го “изстрелят ” за негативно време. Shiba Inu и Dogecoin са свеж образец за това по какъв начин вложителите могат да заловен вълната, в случай че се включват в точния момент.

Цената на Bitcoin ETF е $0.005, което ви разрешава да закупите доста токени преференциално и да имате късмет да се възползвате от евентуален мощен положителен ход в месеците след листването на тържищата.

Bitcoin ETF сигурно е по-волатилен от Bitcoin Minetrix, само че точно това е главната причина вложителите да го харесват – изключително тези, които желаят бързо да натрупат стабилен капитал на пазара.

Заключение – кое е най-хубавата алтернатива?

Никога не можем да сме сигурни кой токен може да се окаже най-успешният план. И Bitcoin Minetrix, и Bitcoin ETF крият огромен капацитет пред себе си. Но от вас зависи какво търсите – по-голям риск и по-голяма премия, или дълготрайна инвестиция с добър капацитет?


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР