На пазара излиза второ поколение на модерния безжичен продуктAirtame 2

...
На пазара излиза второ поколение на модерния безжичен продуктAirtame 2
Коментари Харесай

Airtame 2 превръща празните екрани в умни, споделени дисплеи

На пазара излиза второ потомство на модерния безжичен артикул

Airtame 2 освен отстранява кабелите, само че и оказва помощ за по-добро потребление на екраните

Датският стартъп Airtame пусна второ потомство на своя едноименен артикул, който се наложи в последните години като безжично HDMI решение за потребностите на бизнеса и образованието.

Airtime 2 е освен това от безкабелно решение за офиса – ударението в новия артикул е върху осведомителните табла и интеграцията на приложения. Докато устройството от първо потомство беше на първо място решение за огледално шерване на екрани, Airtame 2 преоткрива метода, по който празните екрани се трансформират в умни екрани за взаимно потребление.

„ Нашата цел с Airtame в началото беше „ просто “ да се отървем от кабелите – общ проблем в доста организации “, споделя Брайън Кийд, съосновател на Airtame. След години разработка на продукта и противоположна връзка от страна на потребителите, компанията основава Airtame 2, който освен отстранява кабелите, само че и оказва помощ за по-добро потребление на екраните, добавя мениджърът.

Airtame 2 с последна цена от $399 включва 4 пъти повече RAM от своя предходник и има 200% по-голямо безжично покритие, подсъзнателен LED екран и слот за Kensington заключване за по-висока сигурност.

Airtame 2 включва 4 пъти повече RAM от своя предходник и има 200% по-голямо безжично покритие

Неотдавна Airtame получи финансиране в размер на €1,15 млн. по европейската стратегия „ Хоризонт 2020 “. Компанията, основана в Копенхаген и с офиси в Сан Франциско и Ню Йорк, разгласи също, че към този момент е продала 100 000 устройства, а приходите й в последните две години се удвояват.
още по тематиката
Нейният артикул Airtame се явява по план решение за огледално шерване на екрани, което разрешава незабавно проявление на изображението на екрана от преносим компютър или мобилно устройство на всеки различен екран.

Устройството на датския стартъп обаче е мултифункционално и може да се употребява също в решения за осведомителни табла.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР