“На пазара има достатъчно лекарства, в определени моменти изчезват определени

...
“На пазара има достатъчно лекарства, в определени моменти изчезват определени
Коментари Харесай

Марешки за Северна Македония: Да се обединим в Обединена Велика България

 “На пазара има задоволително медикаменти, в избрани моменти изчезват избрани търговски названия, само че има на други производители “. Това сподели в предаването " Лице в лице “ по БТВ депутатът и водач на " ВОЛЯ “. Той прикани хората да не се презапасяват и да не пият безотговорно медикаменти, тъй като по този начин си вредят. Лидерът на “ВОЛЯ “ прикани и политиците, и публицистите да са деликатни и да не основават ужас.

Възмутен е от изявление на водача на Българска социалистическа партия, че има далавера на лекарствения пазар. Марешки подсети, че медикаментите имат оптималната надценка, която се контролира от страната.

" Дори когато няма пандемия, има избрани медикаменти, които за месец-два изчезват, само че по този начин или другояче пазарът е кондензиран с задоволително лекарства, има безчет доста аптеки, неконтролируем пазар и всичко това е с цел да се източва Здравната каса, който е и най-големият проблем ", разяснява Марешки.

Партия “ВОЛЯ “ има авангардна позиция по отношение на позицията ни за договарянията на Северна Македония за участие в Европейски Съюз – оферират страните ни да се обединят.

“Предлагам да се обединим българите от двете страни на границата. Заев да е вицепремиер, а след това, след, и министър председател. Да, той може да стане министър председател на Обединена Велика България и тогава всичко ще се върне към нормалността. Може през днешния ден да наподобява нереалистично, само че това е пътят, хората това желаят, разяснява водачът на партията “, приключи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР