На път за семейната хасиенда в пернишкото село Дивотино поп

...
На път за семейната хасиенда в пернишкото село Дивотино поп
Коментари Харесай

Графа едва не затри семейството си в катастрофа


На път за фамилната хасиенда в пернишкото село Дивотино поп артистът изтървал ръководството на джипа си „ Мерцедес “ и заорал в канавката, като едвам не обърнал колата заедно с жена си и двете си хлапета Крис и Никол, писа „ Таблоид “.

Влади в действителност е фамозен с неналичието си на шофьорски умения и има повече произшествия, в сравнение с хитови сингли.

Този път нещата обаче в действителност можели да свършат трагично. Автомобилът на Графа се подхлъзнал на разлята мазна течност на шосето, той не съумял да го овладее и изхвърчал от пътя. За благополучие, вместо да се преобърне, мерцедесът застанал с две гуми в канавката. Чест прави на артиста, че първата му работа била да извади децата си от колата.

Чак когато ги завел на обичайно разстояние, се заел да търси метод да оправи белята. Джипът му също останал незасегнат. Дори не се наложило да викат пътна помощ, защото две коли спрели да ревизират какво се е случило и пасажерите в тях с общи старания избутали джипа от ямата.

Половинката на Графа Мария му вдигнала скандал и напълно насериозно декларирала, че повече няма да разреши на децата да се возят при подобен долнокачествен водач. Злите езици от дълго време шушукат, че книжката на Влади е купена персонално от татко му Кирил Ампов, откакто синът му три следващи пъти се провалил на шофьорските изпити. Преди 6-7 години, когато за националното му турне „ Лав консърт “ представител на „ Мини Купър “ в България му даде една от колите си с рекламна цел. Месец по-късно Ампов върнал возилото на компанията в такова положение, все едно е ходил да се бие с нея против Ислямска страна – очукана и сгъната от всички страни.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР