На път за работа днес да внимава зодия Близнаци.Ето и

...
На път за работа днес да внимава зодия Близнаци.Ето и
Коментари Харесай

Хороскоп за 27 февруари вторник: На път за работа да внимава зодия

На път за работа през днешния ден да внимава зодия Близнаци.

Ето и хороскопа в " Ламята "

Овен

Овните за този ден би трябвало да си плануват тиха класическа вечер в фамилията. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря, както и да погледат преди сън забавен филм. Страсти не се плануват, само че за сметка на това ще получите не дребна доза душевна топлина.

Телец

Съсредоточавайки се върху решаването на финансови въпроси, Телците ще намерят метод доста да подобрят своето състояние. Но парите не са всичко, за което би трябвало да помислите в този момент. Не по-малко внимание заслужават персоналните връзки: в тях се набелязват промени, за които сте длъжни да се подготвите.Заслужава си също да си помислите, какви са Вашите професионални вероятности, защото през днешния ден ще имате действителна опция да ги оцените. Разбирайки какво Ви пречи да извършите кариера, евентуално ще намерите метод да отстраните това досадно затруднение.
 

Близнаци

Не е изключено през днешния ден по пътя за работа да Ви чака голяма дупка, и Вие да закъснеете. Планетите предлагат да измените в цивота си нещо съществено, като от нещо се откажете, а нещо приемете. Краят на деня прекарайте в уютна и спокойна атмосфера. „ Изкючете ” мислите си и се отпуснете. Може да вземете и ароматична вана. Ще се засилва фантазията Ви, ще откриете че притежавате нетрадиционни качества и може да вузникнат непредсказуеми чувства. През днешния ден също е допустима препирня с някой от Вашите другари, заради безконтролно отношение към инцидентно попаднала у него информация.
 

Рак

Денят е обвързван с разглеждане на цели в дълготраен проект. Ще започнете да се замисляте, дали сте създали верния избор и дали сте организирали вярно живота си. Темата за разсъждение не е неприятна, само че бедата е в това, че бързайки да поправите това, което Ви се коства неверно, единствено влошавате обстановката и се поставяте в още по-сложно състояние. Не бързайте да действате. Днешното Ви въодушевление е подбудено не от действителни условия, а под въздействие на отрицателни трендове. Не си заслужава да разрушавате основаните връзки поради моментно неспокойствие.
 

Лъв

Всичко през този ден ще се подрежда доста сполучливо. Лъвовете ще реализират обилни триумфи, въпреки че на процедура нищо няма да подхващат за тази цел. Ще съумеете да извършите положително усещане на тези, които Ви заобикалят, а от това може да се възползвате, и да реализирате многообещаващи запознанства. Влюбените ги чакат приятни сърпрайзи. Денят е доста подобаващ за сантиментални срещи. Лъвовете, намиращи се в развой на търсене на своята „ половинка ”, е добре да посетят другарските купони, на които са поканени, и тъкмо там може да срещнете приятна персона, която няма да устои пред Вашето обаяние.
 

Дева

Днес на Вашия обичан човек ще бъде мъчно да се концентрира върху този или оня развой, защото непрестанно ще го отвличат радостни, или в противен случай - безрадостни мисли за Вас. Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да се изпарите от неговите стремежи въпреки и за един ден.
 

Везни

Ако се занимавате с активност, свъразна с реклама, през днешния ден може да се радвате на един извънредно сполучлив ден. Само че работата напълно не е всичко, и затова намерете време и за обичания човек. Не е за предпочитане да остане с усещане, че постоянно е на втори проект. Преценявайте всяка своя дума и деяние и се постарайте, да не го огорчавате.
 

Скорпион

Проявете най-много топлина и съпричастност към своята половинка. Даже и не можете да си визиите какъв брой са и нужни Вашата поддръжка и схващане на нейните проблеми. Тя напълно няма да Ви каже, че при нея нещо не е наред, а Вие и не питайте... Просто бъдете през този ден малко по-ласкави от нормално...
 

Стрелец

На Вашия обичан човек през днешния ден ще се наложи, да демонстрира чудеса от самоограничение и самообладание, с цел да реагира на Вашите дейности по нужния метод. За страдание по същото време за Вас ще е много мъчно, да не се дразните от дреболии, само че нищо не пречи въпреки всичко да опитате.
 

Козирог

Зелената светлина, топлите усмивки и свободния необятен път, през днешния ден, когато би трябвало да вземете решение, Ви приветстват. Ситуацията малко се е прояснило, и не е учудващо, че като че ли планина е паднала от гърба Ви. Най-сетне можете да се заемете с това, което би трябвало. В персоналния Ви живот също се откриват прелестни вероятности. Движете се в удобно за себе си движение и се вслушвайте в сърцето си.
 

Водолей

Животът – това са непрекъснати компромиси, а през днешния ден у Вас може да се появи чувство, че е врене още повече да отстъпвате. Работата не е в това, че се държите егоистично. Просто е пристигнало време да научите някои неща от личен опит, което напълно не значи, че би трябвало да се жертвате. Днес е прекомерно допустимо да се случи нещо, което от дълго време сте желали, само че за тази цел да се наложи, да се откажете от нещо друго.
 

Риби

Днес ще можете да преуспеете, с помощта на появяването на нови сътрудници и съдружници. Положението се трансформира стремително, само че Вие ще съумеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете само вярната тактичност и по безусловно подобаващ метод да употребявате безусловно всички откриващи се благоприятни условия.. Безпокои Ви единствено това, че ще се наложи да отвръщате с отвод на молбите на своите близки, само че това ще се изисква от събитията. Дадената сотуация не се отразява на връзките си, само че Вие сте недоволни от себе си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР