На първото заседание на Министерския съвет за тази година служебният

...
На първото заседание на Министерския съвет за тази година служебният
Коментари Харесай

Донев към министрите: Изгответе отчети за свършеното, така че и 6-годишно дете да разбере

На първото съвещание на Министерския съвет за тази година служебният министър председател Гълъб Донев разпореди на своите министри да приготвят доклад за свършеното от тях досега. 

" Призовавам ви всеки да изготви къс и явен доклад всеки в своята сфера на подготвеност и отговорност за свършеното от август предходната година досега с акцент върху решенията, които са се отразили позитивно на живота на хората в България. Докато подготвяте доклада си, си представяйте, че би трябвало 6-годишно дете да ви разбере ", уточни Донев. 

Премиерът уточни, че когато са встъпили в служба като служебно държавно управление, не са подозирали, че през януари 2023 година мандатът на краткотрайна власт към момента ще е в действие.

" Вторият мандат за сформиране на постоянно държавно управление е в ход, краят на нашия мандат наближава ", означи Донев и акцентира, че държавното управление през цялото време работи и взема решение проблемите на хората, като съблюдава правилата на положителното ръководство. Откритост и отчетност са критерии за положително и дейно ръководство, съобщи още министър-председателят. 

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР