На първо място в Европа по задържани и осъдени каналджии,

...
На първо място в Европа по задържани и осъдени каналджии,
Коментари Харесай

Борисов: На първо място в Европа сме по задържани каналджии

На първо място в Европа по арестувани и наказани каналджии , съобщи българският министър-председател Бойко Борисов .
 
Борисов организира среща с премиера на Бавария Маркус Зьодер , който е на посещаване у на, а двама разискаха двустранното съдействие в региона на вътрешните работи, сигурността, стопанската система и финансите, както и доста други тематики от европейския дневен ред.
 

Българският министър-председател увери баварския си сътрудник, че страната ни непрестанно влага лични средства в защитата на границите си, освен за нова техника, само че и за развиването на персоналния състав. „ Значително е това, което България прави за отбрана на външните граници “, сподели Борисов.
 пресцентър, Министерски съвет
Той благодари за положителната оценка за битката ни против незаконна миграция и поддръжката, която от баварска страна бе изразена за приемането ни в Шенген и съобщи: „ Българският народ с доста старания реализира това, което вие отчитате. Когато най-мощната стопанска система в Германия два тази оценка, тя е по-меродавна от казаното от нашите политически съперници “.-->
 
Българският министър председател не пропусна да регистрира и икономическа непоклатимост, ниския външен дълг и ниския дял на безработицата в страната и акцентира, че тя продължава да бъде положително място за вложения.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР