На първо място е таван на цените, тъй като галопиращата

...
На първо място е таван на цените, тъй като галопиращата
Коментари Харесай

Иван Иванов: С номер 28 хората избират достоен живот

На първо място е таван на цените, защото галопиращата инфлация сега ужасява доста.

Основният ни конкурент ГЕРБ се пробва да заблуди хората, че е безсмислено да гласоподават. Но е належащо да има държавно управление, с цел да може час по-скоро да се наложи таван на цените и да се дадат обезщетения за нарасналите цени на електричество и газ. Разбира се и актуализацията на пенсиите. “ Това съобщи лидерът на „ Българска социалистическа партия за България “ в Русе и Шумен Иван Иванов в ефира на БСТВ.

По думите му няма по какъв начин достиженията на социалистите да бъдат омаловажени, тъй като при срещите си те виждат, че хората са им извънредно признателни за постигнатото по време на ръководството, в което от Българска социалистическа партия участваха. „ Но има една отрицателна наклонност от страна на служебния кабинет, а точно освобождението от работа на членове на Българска социалистическа партия, тук при нас беше грубо. Беше уволнен ръководител на общински и членове на регионален съвет, ръководител на МО и въобще се чудя по какъв начин може член на Българска социалистическа партия да уволнява своите приятели. Не един и двама анализатори споделиха, че активността на служебния кабинет цели да повлияе върху изборния резултат на партията. Но нашите членове и симпатизанти са стимулирани още повече, тъй като виждат, че сме работили в вярната посока и желаят тази политика да продължи и в бъдеще “, добави Иванов за дейностите на служебното държавно управление, които са ориентирани против левицата.

„ Навсякъде срещаме против себе си машината на ГЕРБ, която се усеща добре, защото техния водач ги стимулира, а и те най-добре могат да купуват гласове “, безапелационен е социалистът.

Иванов разяснява и главните проблеми в Русе. Той уточни, че един от тях е този с транспортната инфраструктура, който може да бъде решен с построяването на втори мост над река Дунав. Като един и същи проблем, който имат Русе и Шумен Иванов уточни безводието, което е довело до там, че неотдавна хората от Шумен са останали без вода за две денонощия „ Там ще бъде главния напън, с цел да се стартира извънредно бързо построяването на този магистрален тръбопровод, където имаме над 70% загуба на вода “, добави социалистът за водния проблем в Шумен.

„ Личните ми цели съответстват с тези на жителите. Най-важното е да се осъществят 10-те значими задания, които сме си сложили в най-кратък период, с цел да могат българските жители да имат топла зима и търпими цени на електричество и газ. С номер 28 българските жители избират това бъдеще, което да им обезпечи заслужен живот и да не бъдат ограбвани, както се случваше през последните 12 години по времето на ГЕРБ. Да се усилят приходите и Българска социалистическа партия да бъде поръчител за естествения живот на хората “, сподели в умозаключение Иван Иванов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР