На първо място е диалогът, но не онези разговори с

...
На първо място е диалогът, но не онези разговори с
Коментари Харесай

Карадайъ: Диалог е нужен, а не конфронтацията на агнешките главички и шаманите

На първо място е разговорът, само че не тези диалози с ултиматуми. Нужен е разговор и отговорност в тази обстановка. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Карадайъ акцентира, че през днешния ден сме стигнали до обстановка, в която след 5 избори, няма работещ парламент. „ Законодателната власт не може да действа. В момента и правосъдната власт не действа с всички кавги. Отговорността е на политиците, които с разсъдък и разговор да намерят нужния механизъм за обществото и страната, с цел да могат системите още веднъж да действат. Виждаме, че това през днешния ден не става “, сподели той.

Карадайъ съобщи, че Движение за права и свободи отстоява спазването на законите, Конституция и разделянето на управляващите, а не един олигархичен кръг да завладее всички управляващи.

„ Онези шамани, които в края на комунизма не се бяха осъществили, се пробваха да завладеят дясното. Онези, които през приватизацията ограбиха България, тези агнешки главички, които дружно с шаманите ограбиха България, овладяха и медиите в България. Този кръг си постави етикета „ Капитал “ “, акцентира Карадайъ. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР