На първо четене всички виждаме яката част от живота на

...
На първо четене всички виждаме яката част от живота на
Коментари Харесай

Трудностите, през които преминава един оглушаващ музикант

На първо четене всички виждаме яката част от живота на музикантите - безчет празненства и луди почитатели и последователки. Но и тук айсбергът има невидима част, състоящата се от страничните резултати на специалността.

Казваме всичко това, тъй като ще обърнем внимание на филмовия откъс на кино лентата Sound of Metal , който ни демонстрира една в действителност докосваща история.

Музиката е в кръвта на пънк-метъл барабанистът Рубен (Риз Ахмед), който дружно с бандата си обикаля по участия. След следващото присъединяване обаче той стартира да изпитва краткотрайна загуба на слуха, което го стряска.

на Сеп 30, 2020 в 5:38 PDT

След консултация с доктор схваща, че освен ще би трябвало да се откаже от музиката, само че и че слухът му няма да се оправи изцяло. Верен сателит в този сложен миг се оказва приятелката му Лу (Оливия Кук).

Няма да крием, че видяното в филмовия откъс ни хареса ужасно доста. И играта на Риз Ахмед, и методът, по който е показана загубата му слуха.

Sound of Metal направи премиерата си още предходната година на Филмовия фестивал в Торонто, където получи много положителни оценки. Филмът ще бъде пуснат по кината от 20 ноември, а за стрийминг (в Amazon Prime Video) от 4 декември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР