На първият тур БСП не се мобилизира както може, сега

...
На първият тур БСП не се мобилизира както може, сега
Коментари Харесай

Първан Симеонов: ГЕРБ има от какво да се притеснява

На първият тур Българска социалистическа партия не се активизира както може, в този момент анализите ще покажат каква е била мобилизацията им на балотажа. За ГЕРБ е мъчително, че губи няколко огромни градове. Има търсене за свежи лица, ГЕРБ има от какво да се тормози. Тоова съобщи социологът Първан Симеонов.
Според Симеонов щабът на Манолова ще желае анулиране, тъй като разликата е доста дребна - едвам 20 000 гласа.

Доверието към Българска социалистическа партия през 2015 година беше извънредно ниско, по тази причина ГЕРБ имаха една извънредно синя карта за изборите тогава. Нещата се трансформираха. Това пък съобщи пред Нова телевизия социологът Евелина Славкова във връзка извършения през вчерашния ден втори тур на локалните избори.

Славкова е безапелационна, че в София борбата е била извънредно забавна. " Манолова имаше сбъркан фокус на акцията. Тя доста искаше да се хареса на десните. Тези, които са дали своят вот за Бонев, са подкрепили Манолова. Имаше спящи 20 000 - 30 000 спящи гласа, по тази причина споделям, че фокусът е сбъркан, тъй като електоратът на Българска социалистическа партия се разсърди, поради това че тя им обърна тил ", безапелационна е социоложката.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР