На Първия международен форум за развитието на индустрията за природен

...
На Първия международен форум за развитието на индустрията за природен
Коментари Харесай

Китай насърчава създаването на „зелен канал“ за международно сътрудничество в индустрията за природен уран

На Първия интернационален конгрес за развиването на промишлеността за естествен уран беше обявено, че през последните години Китай е основал интегрирани техники за изследване на находищата от уран, намерил е редица залежи с мащаб от 10 до 100 хиляди тона и е образувал система за доставка на естествен уран. Същевременно Китай интензивно взе участие в интернационалния продан и предизвиква основаването на „ зелен канал “ за интернационално съдействие в промишлеността.

Ресурсите и производството на уран в света са извънредно небалансирани, което носи благоприятни условия за международно съдействие. Китайски предприятия за естествен уран интензивно вземат участие в световното разкриване и съдействие на ресурсите и сполучливо ползват редица планове за произвеждане с някои страни и региони в Африка и Средна Азия.

Отговорник на Държавната комисия за развиване и промяна съобщи на Първия интернационален конгрес за развиването на промишлеността за естествен уран, че страната продължава да окуражава китайските и задграничните предприятия да изследват и създават взаимно уранови запаси.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР