На първия етап с продажбите и обслужването на Москвичите“ ще

...
На първия етап с продажбите и обслужването на Москвичите“ ще
Коментари Харесай

Колко ще струва новият „Москвич“

На първия стадий с продажбите и обслужването на „ Москвичите “ ще се занимават 11 дилърски центъра в съветската столица.

Желаещите да купят новия кросоувър „ Москвич 3 “ ще би трябвало да заплатят 1 970 000 рубли (към момента на обявата към 28 000 евро),  от пресслужбата на възродената марка. Така автомобилът евентуално ще може да взе участие в държавната стратегия за преференциално автомобилно кредитиране. Едно от изискванията за присъединяване в такава стратегия за коли с мотори с вътрешно горене е цената да е не по-висока от 2 млн. рубли.

В завода в Москва към този момент тече производството, а новите коли би трябвало да влязат в продажба до края на годината. От компанията акцентират, че в началото колите ще се продават единствено в столицата. В първия стадий с продажбите и обслужването на „ Москвич “ ще се занимават 11 московски дилърски центъра.

„ Приключихме подбора на поръчки и избрахме дилърски центрове в столицата, които на първия стадий ще продават коли в Москва. През идната година ще концентрираме интензивността си над крупните съветски градове-милионници, а с увеличението на индустриалните размери ще разширяваме наличието си на съветския пазар. Първият модел ще е „ Москвич 3″, който ще попълни парковете на такситата и каршеринга “, споделиха от компанията, представени от .

Кросоувърът „ Москвич 3 “ е модифицирана версия на китайския модел JAC JS4. Автомобили с ДВГ и предно предаване, 1,6-литров мотор с мощ от 109 к.с. В гамата от мотори има още 1,5-литров със 150 к.с. И двата мотора работят със шестстепенна механична скоростна кутия или с вариатор.

Клиентите ще могат да се възползват и от електрическа версия на колата под наименование „ Москвич 3е “. Тя ще разполага с електромотор с 68 к.с. с предстоящ ресурс на хода от 410 км. Цената на този модел ще бъде оповестена по-късно. Вероятно „ зелената “ версия ще се употребява с държавна дотация в размер на 925 000 рубли. Такива условия все още се оферират, да вземем за пример, за съветския електроседан Evolute.

източник: RUSSIA BEYOND БЪЛГАРИЯ
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР