На първа изненада станаха свидетели феновете по време на още

...
На първа изненада станаха свидетели феновете по време на още
Коментари Харесай

Първа изненада на “Мастърс”-а в Шанхай

На първа изненада станаха очевидци почитателите по време на още първия ден от тенис шампионата от сериите “Мастърс” в Шанхай. Деветият подложен в главната скица Роберто Баутиста-Агут, който е финалист от предходната година, не можа да прескочи откриващата фаза и бе съкрушен от корееца Хьон Чону с 4:6, 3:6.

A neat kick-off in the @SH_RolexMasters for Chung! The #NextGenATP is through to R2 after succeeding 64 63 Bautista Agut! pic.twitter.com/0WjtSimurM
— Next Gen ATP Finals (@nextgenfinals) October 9, 2017
Мачът продължи час и 34 минути, като 13-ият в международната класация испанец позволи три пробива и те се оказаха изцяло задоволителни за 21-годишния Чону, който е 61-ви в света. За премия кореецът ще се изправи против Ришар Гаске във втори кръг (30-ият в света французин надви с 6:7(11), 7:5, 6:2 над Робин Хаасе), от който стартират присъединяване си поставените до номер 8 в схемата, в това число и Григор Димитров (6). Хасковлията ще се изправи против Райън Харисън или Чжъ Чжан.

От отпадането на Баутиста-Агут може да се облагодетелства Роджър Федерер, тъй като испанецът бе в долната половина на главната скица и беше евентуален конкурент на Маестрото на четвъртфиналите, въпреки по-високо поставеният възможен противник за швейцареца на тази фаза да е осмият в схемата Давид Гофен.

Баутиста-Агут ще претърпи сериозен спад в международната класация, тъй като на процедура ще се раздели с 590 точки от актива си и ще се срине най-малко до 21-во място от идната седмица.
Гледайте онлайн всички тенис шампионати от веригите ATP 1000, 500, както и определени от ATP 250 по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 Изявите на Григор Димитров от веригите ATP 1000, 500 и 250 може да следите онлайн по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР