На паралелен с вчерашните местните избори референдум, избирателите отхвърлиха и

...
На паралелен с вчерашните местните избори референдум, избирателите отхвърлиха и
Коментари Харесай

Опозицията в Тайван печели ключови райони на местните избори

На успореден с вчерашните локалните избори референдум, гласоподавателите отхвърлиха и намаляването на възрастовия предел за гласоподаване от 20 на 18 години. „ Резултатите не отоварят на упованията... Трябва да поема цялата отговорност и неотложно депозирам оставка като ръководител на DPP “, сподели пред кореспонденти Цай Ингуен, представена от международните медии.

Опозиционната партия Гоминдан (KMT) завоюва в множеството от огромните градове, в това число в столицата Тайпе. Изборите за локални препоръки и кметове теоретично имат вътрешно значение и се занимават с въпроси като престъпността, жилищното настаняване и обществените грижи, а определените съветници и кметове нямат директна интервенция в политиката на Тайван по отношение на Китай.

Китайското държавно управление гледа на Тайван като на отделила се провинция, която в последна сметка ще си върне, напомня Военновъздушни сили. В исторически проект обаче, остров Тайван, дружно с няколко дребни острова са единствената територия на Република Китай, която китайските комунисти не превзеха след третата революция в голямата азиатска страна през 1949 година

Тайванци считат...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР