На пълен комфорт се радва напоследък Виктор Калев. Комикът има

...
На пълен комфорт се радва напоследък Виктор Калев. Комикът има
Коментари Харесай

Голяма интрига се заплете около Виктор Калев, феновете му са озадачени

На цялостен комфорт се радва в последно време Виктор Калев. Комикът има край себе си мъж, на който може да разчита за доста неща. Младият юнак се грижи на златоградчанина да му е хубаво, като го кара с бял мерцедес, пазари му и му прави компания даже и след залез слънце. В израз на положително другарство не се тормози да го прегръща обществено, видя HotArena.
Навремето Калев пърпореше из София със скромна мотопедка, само че откогато гастролира с музикалния си театър „ Грамофонът ”, много се е замогнал и се придвижва с лимузина. Немското му возило е финален вик на модата в автоиндустрията и коства 100 бона.
„ Виктор изкарва луди пари от шоуто си, голяма заслуга за триумфа на което има и Дани Милев. Маестрото вложи целия си гений, с цел да стане музиката към представлението неповторима, само че в един миг бе заставен да пие студена вода.

Калев реши, че не желае да дели облагите си и разкара популярния композитор, аранжор и началник на бенд. Сега мелодиите не звучат онлайн пред публиката, а на плейбек. Когато си купуват билети, феновете може би не си дават сметка, че ще гледат нещо като буфосинхронада, и продажбите си вървят ”, разяснява наскоро пред кореспондент на „ Уикенд ” човек с престиж в шоу средите.
Замогнал се от „ Грамофонът ”, Калев си взе лимузина.
Той разчита на услугите на нещо като личен водач и помощник, на какъвто разчита и тогавашната му другарка Лили Иванова. С младежа, който е в обкръжението му в последно време, той безусловно е блъснал джакпота – с изключение на, че е хубав, левентът се оказал и изпълнителен. Не е ясно дали двамата имат публично открити трудово-правни взаимоотношения, а и това е без значение – факт е единствено, че са непрестанно дружно, а Кален е същински благополучен.

В неделя вечерта напетият мъж чакаше Виктор пред Би Ти Ви, за го откара до у дома след присъединяване му в предаването „ 120 минути ”. „ Дай да отскочим до някой магазин за хранителни запаси ”, предложи комикът, когато се качи в лимузината, а момчето зад кормилото на часа се съгласи. Щом мерцедесът стигна до супермаркет на ул. „ Раковска ”, водачът слезе от купето и отиде да напазарува. Виктор от своя страна остана в колата, очевидно не му се редеше по опашките в комерсиалния обект. Чепка банани и връзка портокали – това бяха покупките на снажния младок. Когато се върна в колата, той получи хвалба за добре свършената работа, натисна газта и отпраши към блока на приятеля си. След това влезе с него в кооперацията, с цел да му помогне с провизиите. Позабави се много, и нашите папараци се отдръпнаха – не е наша работа какво се случва в персоналното пространство на надарения артист.

На идващия ден още веднъж засичаме водачът красавец пред кооперацията на Виктор Калев. Точно по обяд, секси хубавецът отключи гаража с изплезен език, извади мерцедеса на шосето и зачака появяването на комика.
Виктор Калев не се забави дълго. Няколко минути по-късно лимузината с двамата мъже към този момент пътуваше по паважа на ул. „ Иван Асен II ”. А когато по някое време мерцедесът спря, шоуменът и придружителят му слязоха от купето и се прегърнаха дълготрайно. После младия мъж пое пеш нанякъде, а Виктор зае мястото зад кормилото и персонално подкара бялото возило.
На папараците направи усещане, че съвсем постоянно, когато е в компанията на 49-годишния ерген Виктор Калев, водача е със суитчър с качулка. Двамата заобикалят да се появяват един до различен и там, където са струпани доста хора, като да вземем за пример в супермаркета. Очевидно артиста, превъплътил се в Деса Поетеса и Ранърса, се старае да предотврати в зародиш всевъзможни недвусмислени подозрения и слухове…

Инфо: Марица


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР