На откриването на VivaTech Макрон обяви нови инициативи за финансирането

...
На откриването на VivaTech Макрон обяви нови инициативи за финансирането
Коментари Харесай

VivaTech 2023 в Париж: Макрон иска Франция да стане лидер в изкуствения интелект

На откриването на VivaTech Макрон разгласи нови начинания за финансирането на френския изкуствен интелект (ИИ), включително за разработчици на френскоезични езикови модели за машинно образование, написа Euronews. Същевременно френският президент съобщи, че ще приложи във Франция някои от клаузите на новия и първи в света закон на Европейски Съюз за регулациите в региона на ИИ, без да чака формалното влизане на документа в действие.

Еманюел Макрон е постоянен клиент на международния софтуерен панаир VivaTech, чието седмо издание в Париж показва над 2 200 изложители, в това число някои от водачите в промишлеността, плюс към 10 000 представители на бранша, макар солидните цени на щандовете (€ 100 000).

Срещу билет от Евро 620 за целия интервал на ревюто (13 – 17 юни), посетителите могат да видят необятен набор от авангардни артикули и концепции, като ски маски с благоприятни условия за добавена действителност, екзоскелети, предопределени за здравни експерти, шедьоври на Ван Гог, анимирани с изкуствен интелект (ИИ) и...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР