На откриването на Мондиал 2018 в Москва британската поп икона

...
На откриването на Мондиал 2018 в Москва британската поп икона
Коментари Харесай

На кого показа среден пръст Роби Уилямс на стадиона в Русия?

На откриването на Мондиал 2018 в Москва английската поп икона Роби Уилямс сподели имидж на „ неприятно момче ” . Изпълнителят без срам сподели междинен пръст.
 


Жестът си по време на осъществяването на Rock DJ артистът „ маскира ” с усмивка към камерата и добави към текста „ I did this for free ” („ Направих го гратис ”).
 
 Роби Уилямс Gulliver/Getty Images

В четвъртък, на старта на спортния конгрес на стадион „ Лужники ” , Роби извърши някои от най-големите си шлагери и справедливо обра овациите на публиката . Скандалният му жест обаче не остана неусетен и бързо повдигна въпроса към кого е адресиран.-->
 

 
 Gulliver/Getty Images

Вероятно това е отговорът на артиста към критиците във Англия , които възроптаха против присъединяване му в церемонията в Русия. След като беше доказано, че Уилямс ще пее на старта на шампионата, английски политици разясниха, че „ Роби е продал душата си на един деспот “.
 
 Gulliver/Getty Images

Американската телевизионна компания Fox побърза да се извини на феновете си за фрагментите. Още обаче не е ясно ще бъде ли глобен изпълнителят за фриволното си държание.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР