на открито и кът за игри очакват децата на Куклен

...
на открито и кът за игри очакват децата на Куклен
Коментари Харесай

Създадоха класна стая на открито в Куклен

навън и ъгъл за игри чакат децата на Куклен в първия образователен ден.  Инициативата бе подета от родители, а оборудванията са обезпечени с дарения. Откритата класна стая и детската площадка в двора на СУ „ Отец Паисий “ в Куклен са изцяло подготвени и в очакване на първия ученически звънец, с цел да посрещнат своите нови жители. Довършването на новата облага е един от трите най-големи плана от годишната стратегия за партниране сред община Куклен и локален комбинат за цветни метали, чиято реализация стартира в края на предишния месец.
Площадката е с ударопоглъщащатартанова настилка, уреди за игра, спорт и учене навън и е предопределена за децата от предучилищния и начален курс. По програмата за съдействие е обезпечена настилката, чиято стойност е приблизителна 60 000 лв., като се чака площадката да е подготвена до началото на образователната година. Работи се и по другите два плана от програмата за съдействие - оборудването на профилиран кабинет по естествени науки и реконструкцията на централния площад в административния център .
 Вълшебна класна стая за деца в община Стара Загора " Вълшебна класна стая " за деца в община Стара Загора
Над 20 учители от пет детски градини се грижиха за осъществяването на всички действия по план “Вълшебна класна стая “ в общин...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР