На Острова продължават да се интересуват много задълбочено от случващото

...
На Острова продължават да се интересуват много задълбочено от случващото
Коментари Харесай

Лукаку писал на бивш съотборник и се оплакал, оставяйки го шокиран - ето какво му казал

На Острова не престават да се интересуват доста задълбочено от протичащото се в и по-конкретно от раздора, който се развихри след прекомерно искрено изявление на нападателя на " сините " Ромелу Лукаку. Оказва се, че белгиецът е приказвал със собствен някогашен съотборник от Евертън - Тим Хауърд.
Двамата играха на " Гудисън Парк " три години и имат отлични връзки. Хауърд пък признава, че Лукаку е добър човек и не е озлобен, както и че наподобява доста нетипично за него да приказва по този начин и че е доста, доста гневен.
А точните думи на Лукаку към Хауърд били: " Не мога да приказвам доста по тематиката. Много е горещо. Има още една среща в понеделник. Имам поредна среща в понеделник, ще мога да приказвам след нея " - осведоми NBC Sport.
Пред Chelsea Chronicle пък Хауърд показа: " Мисля, че е гневен, безусловно. Нещата, които се случиха в Интер, методът, по който си потегли, методът, по който бе продаден, с цел да може клубът да вземе някакви пари. Той не получи шанса да приказва, нито пък да напусне по стремежи от него метод.
Въпреки че, когато приказвах с него преди няколко седмици, той показа за незавършена работа в Челси, мисля, че го вярваше, само че и мисля, че сподели самоуверено лице, когато сподели: " Тук съм в този момент, би трябвало да се завърна и да се надяваме да спечелим титли. Но методът, по който говореше, наподобява толкоз нехарактерен за него ".
.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР