На основание Наредбата за осигуряване на обществения ред и във

...
На основание Наредбата за осигуряване на обществения ред и във
Коментари Харесай

Ето какви храни се продават на Руския пазар, проверка изненада търговците

На съображение Наредбата за обезпечаване на публичния ред и във връзка със заповед на Областния шеф на Пловдив по отношение на недопускане на търговия с животни на нерегламентирани за задачата места, в "Северен " се извърши трета поредна инспекция в кв. "Тодор Каблешков ", към Руския пазар ", КАТ и ул. "Напредък " по отношение на търговията със селскостопански животни и птици.
Комисия в състав от чиновници от отдел "Екология и непорочност " към регион "Северен ", Пловдивски общински инспекторат, Трето районно управление (на МВР) "Полиция " при ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив и Оперативна програма "Общинска защита " при инспекцията не откри съществуване на търговия с животни и птици, само че установи друго нарушаване, по отношение на което сформира 3 бр. АУАН, на съображение на чл.22, ал.2 от Наредбата за обезпечаване на публичния ред, който гласи, че се не разрешава продажбата на непакетирани хранителни артикули навън, като се изключи случаите, когато за същите е издадено краткотрайно уверение за регистрация на обекта от органите на РЗИ и след приемане на позволение от районната/общинска администрация, по ред, избран в наредбите на Общински съвет-Пловдив.
От администрацията на районното кметство предизвестяват, че инспекциите ще не престават, ще се правят от време на време, за недопускане на търговия с животни на нерегламентирани за задачата места, както и съблюдаване наредбите на Наредбата за обезпечаване на публичния ред.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР