На основание чл. 140, ал. 4 от Закона за публичните

...
На основание чл. 140, ал. 4 от Закона за публичните
Коментари Харесай

Обществено обсъждане на изпълнението на бюджета и сметките за средства от Европейския съюз на община Кюстендил за 2022 г.

На съображение член 140, алинея 4 от Закона за обществените финанси и в осъществяване на член 37, алинея 1 от Наредбата за изискванията и реда за съставянена тригодишната бюджетна прогноза за локалните действия и за сформиране, разискване, приемане, осъществяване и отчитане на общинския бюджет на Община Кюстендил, ръководителят на Общински съвет – Кюстендил провежда публично разискване на осъществяването на бюджетаи сметките за средства от Европейския съюз на община Кюстендил за 2022 година и положението на общинския дълг към 31.12.2022 година.

Председателят на Общински съвет – Кюстендил насочва покана към жителите на общината, представителите на бизнеса, представителите на средствата за всеобщо осведомяваме, ръководителите на бюджетни звена, неправителствените организации и цялата общност за присъединяване в публичното разискване.

Обсъждането ще се организира на28 юни 2023 година /сряда/ от 10:00 часав Заседателната зала на Община Кюстендил, пл. „ Велбъжд „ № 1.

С материалите свързани с публичното разискване може да се запознаете в Общински съвет – Кюстендил, в постройката на общината или на уеб страницата на Община Кюстендил:www.kustendil.bg.

Вашите отзиви, рекомендации и въпроси може да отправите документално в деловодството на Общината или наe-mail:

Новините от Кюстендил



Най-интересните диалози от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в Soundcloud , Spotify , Apple Podcasts и Гугъл Podcasts



Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Facebook



За занимателни видеа ни последвайте в TikTok



Инстаграм

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР