На определена възраст родителите просто ще трябва да приемат факта,

...
На определена възраст родителите просто ще трябва да приемат факта,
Коментари Харесай

Девойка забрави да махне секс аксесоар, преди да изпрати СНИМКА на втрещената си майка

На избрана възраст родителите просто ще би трябвало да одобряват обстоятелството, че дребното им бебе е изцяло пораснало и най-вероятно прави секс.

И въпреки че евентуално ще се примирят с това, те в действителност не желаят да се задълбочават в мисли за това.

Наскоро една американка се оказала в доста неловко състояние, откакто изпратила на майка си фотография от новата си спалня като студентка.



Ела Мартин от Калифорния описа в мрежата за това по какъв начин нейната майка инцидентно схванала за белезниците й в спалнята. Тя показа тази история в Twitter като обявата стана доста известна и набра над 100 хиляди лайкове.

Девойката обяснила, че майка й я помолила да й изпрати фотография на новата й стая. Когато дъщерята удовлетворила желанието и изпратила фотографията, родителката забелязала два чифта белезници, прикрепени към леглото, които Ела Мартин не запомнила да махне.



Младата жена се пробвала да се измъкне от неуместната обстановка като споделила, че съквартирантката й прави филм, за снимането на който се нуждае от белезници, само че майка й не й повярвала. Тя поискала щерка й неотложно да отстрани белезниците.



Потребителите оставиха доста мнения за необикновената и занимателна преживелица като похвалиха орловия взор на майката, която е съумяла да види белезниците. Те също по този начин предложиха на момичето в бъдеще по-добре да ревизира какво изпраща на майка си.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР