На опозицията това й е работата – при всеки повод

...
На опозицията това й е работата – при всеки повод
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Разбирам политическите игрички. Отдавна съм в този цирк! Айде стига с театъра!

" На опозицията това й е работата – при всеки мотив и във всеки миг да желае оставки. Не съм споделил, че е байганьовско да се подлага на критика властта, а че по байганьовски се подлага на критика. Разбирам да кажат, че за година ръководство на Орешарски са свършили това и това. Разбирам, когато критикуваш, да кажеш кое не ти харесва и по какъв начин може да стане. А когато ти не си направил нищо и всяко твое ръководство е обвързвано с неуспех, да приказваш какъв брой си популярен и ще оправиш нещата, ми наподобява чисто партизанско ", разяснява пред Нова тв Каракачанов и добави:

" Разбирам политическите игрички и политическия спектакъл на Българска социалистическа партия. Отдавна съм в този цирк ".

" Винаги съм казвал, че политиците би трябвало да търсят обединяване в българския народен интерес, а не това, което ги разединява. Факт е, че българските приходи са най-ниски, само че държавното управление пробва да вземе ограничения. Виждате, че не с толкоз бързи и радикални ограничения, приходите се усилват. Последната година има увеличение на приходи на служители на реда и военни - за Българска социалистическа партия това не са български жители ли? Българска социалистическа партия още веднъж бяха срещу да се дават още средства за бранш сигурност. Това не са български жители ли или жители са единствено техните гласоподаватели? Айде стига с тези партизански подходи ", добави той.

Армията има подготвеност да прибере тежкоболната Теодора със аероплан от Истанбул, само че за момента няма такова искане.

Това съобщи в предаването " Здравей, България " по Нова телевизия вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов. Той изясни, че в началото е имало питане дали може да бъде прибрана с боен аероплан от Бразилия.

„ Може да се реализира, само че нашите експерти от ВМА, показаха мнението, че този аероплан би трябвало 4 пъти да каца, да зарежда и да излетява. Това може да утежни положението на пациента. Прецени се, че това не е рационалния вид ", изясни Каракачанов.

Той сподели още, че пациентката ще бъде превозена до Истанбул с частна здравна компания.

Началото на диалога в студиото стартира с митинга на Българска социалистическа партия, на който социалистите желаеха оставката на държавното управление. Веднага по-късно трима членове на кабинета, измежду които и Каракачанов, дадоха конференция, с цел да отговорят на алените.

„ Ако бях на празник или на бира, нямаше да мога да дава отговор през вчерашния ден на Българска социалистическа партия ", съобщи в предаването " Здравей, България " вицепремиерът Красимир Каракачанов. Той застана пред медиите дружно с вицепремиера Томислав Дончев и финансовия министър Владислав Горанов.

Каракачанов изясни, че на 1 май не е почивал, а с сътрудниците си са разискали финансовия аспект на два плана, свързани с модернизацията на армията.

„ На опозицията това й е работата – при всеки мотив и във всеки миг да работи ", сподели той и разясни, че не е споделил, че е байганьовски да се подлага на критика властта, а че по байганьовски се подлага на критика. „ Факт е, че българските приходи са най-ниски. Виждате обаче, че въпреки и с не толкоз бързи темпове, те постепенно и последователно се усилват ", съобщи министърът и добави: „ Разбирам политическите игрички и политическия спектакъл. Отдавна съм в този цирк ".

Очаквайте детайлности!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР