На онлайн платформата Piston Heads пуснаха за продажба най-рядката версия

...
На онлайн платформата Piston Heads пуснаха за продажба най-рядката версия
Коментари Харесай

Продава се най-култовото Mitsubishi Lancer Evolution

На онлайн платформата Piston Heads пуснаха за продажба най-рядката версия на спортния автомобил Mitsubishi Lancer Evolution с префикс RSX. Общо японският авто производител събра 30 седана от тази трансформация, само че единствено 10 от тях са боядисани в сребърно, кавото е копието, изложено на търг. В същото време, макар уникалността на автомобила, той е оценен относително на ниска цена - на 45 хиляди лири стерлинги, или 110 000 лв..
`Продава

Пробегът на автомобила, пуснат на търг, е 85 хиляди километра, само че главната му стойност се крие не в положението му, а в неговата уникалност. Тези седани са създадени от Ralliart UK. И в действителност тази кола се явява мостра за рали автомобил.
`Продава

RSX е основан на версията Lancer Evolution VI, наречена RSII. За по-нататъшно понижаване на тежестта, седаните са оборудвани с алуминиев похлупак и калници, ABS и AYC монтажът са отстранени, което прави допустимо свалянето на още към 110 кг. Интериорът е банален до най-аскетично равнище. Например вместо елементарни седалки са инсталирани спортни Recaro SR. Освен това RSX са оборудвани с по-мощни дискови спирачки, кормилна рейка с пай ход, а тялото е подсилено с спомагателни заваръчни шевове.
`Продава

Под капака има редови двулитров четирицилиндров мотор 4G63 с мощ от 280 конски сили и 373 Нм въртящ миг. Скоростната кутията е петстепенна " механика " с къси предавки. Този RSX също по този начин разполага с триточкова A-колона, амортисьори Proflex с външни резервоари, AP спирачки с шест бутални апарати, HKS изпускателна система и ARP аерокомплект. Собственикът, както към този момент споменахме, прави оценка рядката кола относително на ниска цена - единствено 45 000 паунда.
`Продава

В края на есента на 2021 година следващото рядко копие на Mitsubishi Lancer Evolution беше продадено на търг. Тогава в Обединеното кралство един от 50-те седана,в осъществяване Tommi Makinen Edition, беше пуснато на търг. Но тогава крайната цена беше доста по-висока - уредниците на търга оцениха колата на минимум 60 000 паунда.
`Продава

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР