На официалния профил на Един за друг“ в Инстаграм се

...
На официалния профил на Един за друг“ в Инстаграм се
Коментари Харесай

Денислава се изповръща в „Един за друг“, когато чу името на бившия си ВИДЕО

На формалния профил на „ Един за различен “ в Инстаграм се появи скандално видео на Денислава, която се гаври по жесток метод с тримата си някогашни, за които сме чували в общественото пространство. Тя посочва по име Рълев, Кристиан и Дани, с който преди години влезна в шоуто за двойки „ Един за различен “. 

Разбра се, че Денислава ще бъде водеща на новия подкаст на шоуто, а феновете си отдъхнаха, че Нова тв са сменили Ивка Бейбе и няма да я гледат и слушат повече. Но пък някои от феновете се вбесиха, че Денислава употребява имената на някогашните си, с цел да натрупа популярност. А в предаването влиза и Мартин Елвиса, който до неотдавна бе смъртно афектиран на Дени, с която бяха дружно в „ Игри на волята “.

Първите два епизода ще се излъчат незабавно след премиерата на любовното риалити на 14 и 15 февруари. Именно там русокоската ще се събере още веднъж с Мартин Николов – Елвиса. Това ще е първата им среща в студио след „ Игри на волята “ макар несъгласията посред им след края на формата.

В коментарния епизод ще взе участие още и певицата Роксана, която безпогрешно ще даде своята оценка за новите участници в любовното риалити. Всичко това обаче ще се случи във втория коментарен епизод на подкаста. Първите гости са добре познатите и обичани от феновете на „ Един за различен “ – Криси и Арти от сезон 4. Те ще опишат за първите си усещания от новите двойки./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР