На официалната страница на Агенцията по заетостта вече е публикуван

...
На официалната страница на Агенцията по заетостта вече е публикуван
Коментари Харесай

Над 3800 свободни позиции ще бъдат предложени в кампанията „Работа в БГ туризма”


На формалната страница на Агенцията по заетостта към този момент е оповестен за срещите навън в границите на националната акция за поддръжка на туристическия отрасъл „ Работа в БГ туризма” . В часовия диапазон от 10.00 до 14.00 ч. всеки работен ден от идната седмица ( 7-11 юни 2021 г.) бюрата по труда в страната ще чакат на обозначените в графика места безработни лица и други искащи да работят в туризма, с цел да се срещнат с компании от този отрасъл.

Под особено откритите шатри търсещите работа ще могат да беседват персонално с работодатели или да получат изчерпателна информация за условията и опциите за започване на работа в областта на ресторантьорството, хотелиерството и други съпътстващи туризма стопански действия. На събитията в регионалните градове ще участват и представители на ИА „ Главна ревизия по труда”, които ще дават на посетителите съвещания по отношение на трудовото законодателство.

Над 3800 са все още свободните работни места в туризма, хотелиерството и ресторантьорството, които се оферират на търсещите работа, като набирането на поръчки от работодателите продължава. Търсят се главно готвачи и спомагателен кухненски личен състав, сервитьори, камериерки, бармани, рецепционисти и админи, спасители и други

Актуалните свободни работни места сe разгласяват на уеб страницата на Агенцията по заетостта в „ е-Трудова борса” и на на EURES България, където са налични и за живеещите отвън България.

Повече информация по отношение на акцията на Агенцията по заетостта „ Работа в БГ туризма” и опциите за присъединяване в нея вижте.

Normal 0 21 false false false
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР