На официална церемония в София бяха връчени наградите за иновации,

...
На официална церемония в София бяха връчени наградите за иновации,
Коментари Харесай

Десет технологични оскара бяха връчени на SEE ITS Awards в София

На публична гала в София бяха връчени премиите за нововъведения, високи технологии и бизнес услуги SEE ITS Awards, които отличиха фирмите, допринасящи за развиването на стопанската система на знанието в Югоизточна Европа. Технологичните оскари бяха кулминационната точка на интернационалната конференция SEE INNOVATION, TECHNOLOGY AND SOURCING SUMMIT, която трансформира София в най-гореща точка за високотехнологичните услуги в района. Фокусът на събитието бе " Икономиката на знанието - основа на бъдещето на Югоизточна Европа ".

Форумът се провежда от Асоциацията за нововъведения, бизнес услуги и технологии (AIBEST), Българската стартъп асоциация (BESCO), Министерството на електронното ръководство и Софийската община в партньорство с InvestSofia. Неговата съществена цел бе да подкрепи развиването на бизнес екосистемата в Югоизточна Европа и да нарежда района като водеща дестинация за услуги с висока добавена стойност в света. Събитието съумя да събере над 350 бизнес водачи на водещите софтуерни компании и стартъпи в България и страните от Югоизточна Европа.

Министърът на електронното ръководство в България Божидар Божанов връчи премията " Иновация на годината " на " Sutherland България " за цифрово решение, предопределено да помогне за построяването на когнитивните умения на чиновниците посредством симулация на действителни взаимоотношения.

С най-вече награди беше отличена софтуерната компания DIGITALL, основана през предходната година след сливането на българската BULPROS и немската ec4u. Международното жури я сложи преди всичко в категориите " Най-добър снабдител на бизнес услуги ", " Бизнес промяна на годината " и " ИТ артикул на годината " за платформата ѝ за киберсигурност iQ.Suite 360.
Реклама
Призът " Работодател на годината " отиде при SoftServe за положителните й работодателски практики и устойчивата HR политика на компанията за развиването на нейните чиновници.

С премията " Най-добра тактика за бизнес резистентност " беше отличена Proxiad, която в предизвикателната коронавирус среда съумя сполучливо да се ребрандира, да трансформира вътрешните си процеси и да се препозиционира от 100% компания, предлагаща ИТ услуги, до софтуерна компания, която създава и свои артикули.

За " Най-социално виновна компания " беше оповестена SiteGround за инвестицията й в обществото, която сумарно през последните години доближава 12.5 млн. лв..

Призът " Най-добро партньорство сред бизнеса и просветителните институции " беше връчен на " Experian България " за дълготрайните им партньорства с най-големите университети и някои от най-престижните учебни заведения в България.
Реклама
Наградата " Стартъп на годината " беше връчена на Глобалния бизнес център за услуги на Palfinger в София, който покрива всички административни действия от продажби, доставки и финанси до човешки запаси, както и обработка на данни и отчетност.
Председателят на AIBEST Илия Кръстев (вляво) и Генчо Керезов, зам.-кмет на София по " Дигитализация, нововъведения и икономическо развиване ".
Статуетката за Smart City of the Year за Югоизточна Европа беше връчена от Илия Кръстев, ръководител на AIBEST, на Генчо Керезов, зам.-кмет на София по " Дигитализация, нововъведения и икономическо развиване ", за достиженията на Столичната община в дигитализирането на административните процеси и използването на новаторски решения, основани и прилагани взаимно с жителите и локалната екосистема.
SEE ITS Awards се проведоха с поддръжката на Raiffeisen Property Management Bulgaria, TELUS International, C&W Forton, Ingram Micro, Lion`s Head, Sutherland Bulgaria, Stanton Chase и Unicom Services и други Свързани публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Технологии
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР