На официална церемония в Ритуалната зала на Община Панагюрище кметът

...
На официална церемония в Ритуалната зала на Община Панагюрище кметът
Коментари Харесай

Връчиха „Златен ключ“ на зрелостници отличници от Випуск 2024

На публична гала в Ритуалната зала на Община Панагюрище кметът Желязко Гагов връчи оценката „ Златен ключ “ на 29 зрелостници от Випуск 2024, приключили междинното си обучение в община Панагюрище с триумф над 5,80. На тържествения акт участваха шефовете на двете панагюрски гимназии – госпожа Веска Барова и госпожа Лушка Апостолова, и класните ръководители на отличените.

В приветствието си към младите панагюрци кметът Гагов си послужи с африканска сентенция. Тя гласи, че цяло село е нужно, с цел да се отгледа едно дете.

За развъждането и възпитанието на едно дете са нужни напъните на цялото семейство, на съседите, напъните на учителите, на цялата общественост, добави господин Гагов. Той съобщи, че е извънредно горделив с триумфите на зрелостниците. Пожела им здраве и доста компликации, тъй като, преодолявайки ги, ще станат велики българи.

Освен златно ключе, кметът връчи на всеки абитуриент и непретенциозен подарък от Община Панагюрище. С подарък си потеглиха шефовете и класните ръководители.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР