На официална церемония в Министерството на вътрешните работи вчера, 19

...
На официална церемония в Министерството на вътрешните работи вчера, 19
Коментари Харесай

Рекорден брой задържани наркодилъри: Криминалистите във Варна с най-високото отличие на МВР

На публична гала в Министерството на вътрешните работи през вчерашния ден, 19 декември, министър Калин Стоянов връчи на служителите на реда от бранш „ Наркотици “ при ОДМВР - Варна наградата „ Полицай на годината “.

Оперативните служащи бяха наградени като най-успешния екип на ведомството за изминаващата 2023 година, оповестяват от пресцентъра на варненската полиция.

Голяма част от работата на криминалистите на ОДМВР - Варна закупи необятен публичен отзив в медиите. Проведените реализации бяха уместно отразени и доведоха до съответен отговор към обществото за казуса със неразрешените вещества.

Високорисковите наркотични субстанции са проблем в международен мащаб, само че бранш „ Наркотици “ всекидневно демонстрира нетърпимостта си към тази неволя и уверено се борят.

Този екип от експерти съумя да задържи рекорден брой наркопласьори, да изземе разнообразни по количества и тип дрога, както и да разбие доста оранжерии за развъждане на трева, от рода на конопа, през тази година.

„ За мен е чест като министър на вътрешните работи да споделя празника с всички Вас и да ви благодаря за всеотдайния труд и за ежедневните старания, които полагате в името на българските жители. Благодаря Ви за избора да работите в системата на Министерство на вътрешните работи, да защитавате върховенството на закона и макар компликациите, които срещате по пътя си, да продължавате да изпълнявате своята задача “.

С тези думи министърът на вътрешните работи Калин Стоянов се обърна към наградените чиновници в церемонията „ Полицай на годината “.

Министър Стоянов акцентира, че оценките за служителите на реда са както логически свършек на една динамична година, оценка за техния труд и този на сътрудниците им, по този начин и убеденост, че министерството ще продължи сполучливото да извършва отговорностите си в името на сигурността на хората. Вътрешният министър употребява опцията още веднъж да изрази своята признателност за 30-годишното партньорство с фондация „ Доверие и протекция “ и да подсети за нейния основател Христо Друмев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР