На официална пресконференция днес бе дадена пълна яснота относно предстоящия

...
На официална пресконференция днес бе дадена пълна яснота относно предстоящия
Коментари Харесай

Шън Фей и неговите ученици разказаха за предстоящия спектакъл по кунг фу

На публична конференция през днешния ден бе дадена цялостна изясненост по отношение на идния театър по кунг фу „ Небе, Земя, Дао “ във Варна.

Майстор Шън Фей – уредник на спектакъла; лекар по китайска обичайната медицина; основател на няколко клуба по китайски вътрешни бойни изкуства в България, описа доста забавни неща, като се спря с детайлности на концепцията заложена в този театър. На срещата с публицистите участваха още Пламен Кондов – един от първите възпитаници на занаятчия Шън Фей в китайския вътрешен военен жанр Багуа Джан, основател на първия варненски клуб за китайски вътрешни бойни изкуства „ Ба Гуа “ под директното управление на занаятчия Шън Фей, създател и инструктор на Ушу клуб „ Шън Лун “ – Варна, Цветан Попов, възпитаник на занаятчия Шън Фей по Багуа Джан, Ивайло Деничин, възпитаник на занаятчия Шън Фей в клуба му „ Шън шъ Тайдзи Багуа “, Петър Маринов, възпитаник на занаятчия Шън Фей в клуба му „ Шън шъ Тайдзи Багуа “ и Александър Петров, възпитаник на занаятчия Шън Фей, от В.Търново.

„ Хората могат да схванат китайските обичаи посредством този театър, най-много тези в бойните спортове. Балансът в човешкото тяло е най-важното нещо. Успееш ли да го постигнеш, ще живееш доста по-лесно “, сподели Шън Фей. Той твърди, че това не е просто една проява, а същински спектакъл, в който има доста страст, цветове, бойни умения и въздействаща музика. Пламен Кондов е един от най-опитните участници в това шоу. Според него Ба Гуа е нов способ към обичайните бойни изкуства. Останалите участници в конференцията споделиха, че са подготвени за идното зрелище и се надяват феновете този път да бъдат много повече, тъй като си заслужава да се види сходно нещо.

Спектакълът е на 17 февруари от 19 часа в зала " Конгресна " на Двореца и културата и спорта.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР